Sign & wrapstore Bree

Belettering

Voor de belettering van uw bedrijfsvoertuig, vrachtwagen of compleet wagenpark begeleiden wij u doorheen het volledige traject. Van ontwerp, productie tot plaatsing.
 
Belettering is een budgetvriendelijke oplossing voor visualiteit. Hierin zijn oneindig veel mogelijkheden. Zo kan u kiezen voor een eenvoudige belettering met uw naam en logo in de kleuren van uw huisstijl.
 
Niet enkel voertuigen, maar ook bedrijfspanden en reclameborden kunnen voorzien worden van belettering. Reclame borden kunnen geproduceerd op elk gewenst formaat en in talloze materiaal soorten. Dit kan uitgevoerd met direct full colorprints of voorzien van snijfolies in diverse kleuren of gefreesd in vrijwel iedere vorm. Ook produceren wij reclame en gevelborden volledig naar uw wens. De Kleinste beletteringen zoals een zonneband of naamstickers kunnen steeds uitgesneden worden.
InSignity is een jong en dynamisch familiebedrijf met meer dan twintig jaar ervaring. Als zaakvoerder/stichter heb ik deze passie doorgegeven aan mijn twee kinderen. Samen zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van hoogwaardig zelfklevend materiaal waarbij we continue op zoek gaan naar optimalisatie. Je kan bij ons terecht voor het wrappen van al jullie voertuigen. Wij wrappen wat u kan bedenken! Echter staan wij ook in voor andere reclamewerken, denk ook aan raamfolies en binnenhuisinterieurs. Ook verzorgen wij jullie textielbedrukkingen en  alle drukwerken.
Socials
Contact Us
Openingsuren:

Maandag – vrijdag:     8:00 – 12:00     13:00 – 18:00

Zaterdag:                      8:00 – 12:00     13:00 – 16:00

Zon- en feestdagen gesloten

InSignity© All Rights Reserved.