Sign & wrapstore Bree

chrome delete

Wil je een extra touch geven aan je wagen? Dan is een chrome delete misschien wel iets voor jou! Chrome delete of ook wel ontchromen genoemd, is het wrappen van chrome onderdelen. Met een chrome delete creëer je in een handomdraai een andere look voor je wagen. De meest gekozen kleur is zwart, het is natuurlijk ook mogelijk om een andere kleur te kiezen.

Wat kun je
ontchromen?

Zo goed als alle chrome onderdelen kunnen gewrapt worden. Denk aan: sierlijsten rond de ramen, bumpers, grill, dakdragers…

Uitzondering:

Emblemen kunnen in principe gewrapped worden, maar door de vele hoekjes en complexen vormen kiezen wij er voor om deze te spuiten. Dit geeft een betere en langdurige kwaliteit van de lak.

Mogelijkheden
chrome delete

Mat zwart
Glans zwart
Satijn zwart
Light wrap
InSignity is een jong en dynamisch familiebedrijf met meer dan twintig jaar ervaring. Als zaakvoerder/stichter heb ik deze passie doorgegeven aan mijn twee kinderen. Samen zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van hoogwaardig zelfklevend materiaal waarbij we continue op zoek gaan naar optimalisatie. Je kan bij ons terecht voor het wrappen van al jullie voertuigen. Wij wrappen wat u kan bedenken! Echter staan wij ook in voor andere reclamewerken, denk ook aan raamfolies en binnenhuisinterieurs. Ook verzorgen wij jullie textielbedrukkingen en  alle drukwerken.
Socials
Contact Us
Openingsuren:

Maandag – vrijdag:     8:00 – 12:00     13:00 – 18:00

Zaterdag:                      8:00 – 12:00     13:00 – 16:00

Zon- en feestdagen gesloten

InSignity© All Rights Reserved.