Sign & wrapstore Bree

commerciële wrap

Een commerciële (car)wrap is in principe hetzelfde als een carwrap. Echter is de hoofdzaak van een commerciële wrap om uw onderneming in de kijker te zetten. Hiermee is het dus mogelijk om duidelijk te maken waar uw bedrijf of onderneming voor staat. Aangezien er duizenden mensen deelnemen aan het verkeer, is dit ook een zeer effectieve methode om continue en moeiteloos mensen kennis te laten maken met uw bedrijf. vaak worden huisstijlen al door mensen herkend zonder effectief te lezen wat er op uw bestelwagen staat. Op deze manier blijft u bij veel mensen in het achterhoofd hangen die in de toekomst uw diensten kunnen gebruiken. Mis uw kans niet en laat ons u begeleiden bij de realisatie van uw rijdend reclamebord! Bij commerciële wraps bieden wij u een exclusieve service aan, namelijk naadloos wrappen. Dit betekent dat ieder deel van uw bestelwagen individueel gewrapped wordt. De verschillende panden vallen samen op de naden van uw bestelwagen, waardoor er geen overlappen van folie zichtbaar zijn. Dit geeft een professionele en verzorgde uitstraling.

 

Niet naadloos
Naadloos

Net zoals een carwrap omvat een commerciële wrap niet enkel een fullwrap, maar is het ook mogelijk om uw voertuig te voorzien van een halve wrap of een 3/4de wrap. Dit kan dan ook nog gecombineerd worden met belettering. Wij kunnen u steeds begeleiden bij de opmaak van een gepersonaliseerd ontwerp. Indien u al over een ontwerp of huisstijl beschikt, kunnen wij dit ook zonder problemen realiseren voor u. Een budgetvriendelijker, maar niet minder efficiënt alternatief is belettering.

InSignity is een jong en dynamisch familiebedrijf met meer dan twintig jaar ervaring. Als zaakvoerder/stichter heb ik deze passie doorgegeven aan mijn twee kinderen. Samen zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van hoogwaardig zelfklevend materiaal waarbij we continue op zoek gaan naar optimalisatie. Je kan bij ons terecht voor het wrappen van al jullie voertuigen. Wij wrappen wat u kan bedenken! Echter staan wij ook in voor andere reclamewerken, denk ook aan raamfolies en binnenhuisinterieurs. Ook verzorgen wij jullie textielbedrukkingen en  alle drukwerken.
Socials
Contact Us
Openingsuren:

Maandag – vrijdag:     8:00 – 12:00     13:00 – 18:00

Zaterdag:                      8:00 – 12:00     13:00 – 16:00

Zon- en feestdagen gesloten

InSignity© All Rights Reserved.