Sign & wrapstore Bree

lampen tinten

Het tinten van uw lampen omvat het aanbrengen van een licht doorlaatbare folie. De folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren (geel, zwart, rood…), tinten (lichte, midden of donkere tint) en afwerkingen (glanzend, mat, honinggraad design, galaxy-look…).

Hierdoor kan uw voertuig dus eenvoudig voorzien worden van een unieke en luxueuzere uitstraling. Dit kan zowel voor- als achteraan de wagen. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor gele mistlampen vooraan of gewoon uw voorlichten/achterlampen te verduisteren door een zwarte tintfolie te plaatsen, ook wel smoken genoemd.

De folies bieden een bescherming tegen krassen en UV-straling. Een belangrijke opmerking hierbij is dat het volgens de Belgische wetgeving verboden is om wijzigingen aan te brengen aan uw lampen.

Tint
Afwerking
InSignity is een jong en dynamisch familiebedrijf met meer dan twintig jaar ervaring. Als zaakvoerder/stichter heb ik deze passie doorgegeven aan mijn twee kinderen. Samen zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van hoogwaardig zelfklevend materiaal waarbij we continue op zoek gaan naar optimalisatie. Je kan bij ons terecht voor het wrappen van al jullie voertuigen. Wij wrappen wat u kan bedenken! Echter staan wij ook in voor andere reclamewerken, denk ook aan raamfolies en binnenhuisinterieurs. Ook verzorgen wij jullie textielbedrukkingen en  alle drukwerken.
Socials
Contact Us
Openingsuren:

Maandag – vrijdag:     8:00 – 12:00     13:00 – 18:00

Zaterdag:                      8:00 – 12:00     13:00 – 16:00

Zon- en feestdagen gesloten

InSignity© All Rights Reserved.