Sign & wrapstore Bree

Outdoor reclame

Outdoor reclame zorgt voor de herkenbaarheid van uw handelszaak. Hierbij zijn er talloze mogelijkheden wij sommen ze even voor u op

Gevelletters

Gevelletters zijn 3D-letters of –logo’s die een reliëf geven aan uw bedrijfspand. Uw gevel zal sneller in het oog springen dan een vlak reclame bord. Daarnaast zijn er vele varianten in materialen, zo zijn er letters in aluminium, staal en acrylox, doosletters en RVS.

Hierbij kan u kiezen voor al dan niet verlichte gevelletters.

reclame panelen

Onze reclame panelen worden vervaardigd uit slijtvaste en weerbestendige materialen.

Ons aanbod:

  • ALU-sandwich panelen in verschillende diktes en kleuren
  • PVC-borden in verschillende diktes van 1mm tot 20mm

het is mogelijk om de borden te voorzien van belettering in snijfolies of  een full colorprint.

Optioneel kan u er voor kiezen om uw borden te vernissen.

Lichtbakken en reclame zuilen

Lichtbakken worden steeds handmatig gemaakt in het gewenste formaat, hier kan je kiezen voor éénzijdige of dubbelzijdige lichtreclame. Onze lichtbakken worden steeds voorzien van een licht doorlatende full colorpint.

Reclamezuilen zijn verticale totems die zich langs de weg bevinden om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Ze worden vaak ingezet bij gebouwen die verder van de straat liggen en moeilijker zichtbaar zijn.

Banieren

Een gevelbanierhouder van inox wordt tegen de gevel bevestigd waarbij de spandoek er daarna word tussen gespannen. Een gevelbanier is ideaal om hem aan de voorgevel van uw handelszaak te bevestigen. Door hem haaks op uw gevel te plaatsen bent u verzekerd dat voorbijgangers uw boodschap opmerken.

Vlaggen

De ideale aandachtstrekker van uw handelszaak, denk hierbij bijvoorbeeld aan beach vlaggen en mastvlaggen.

Spandoeken

Spandoeken zijn een eenvoudige en budgetvriendelijke manier om uw aanwezigheid kenbaar te maken. Omwille van de lagere kosten en de eenvoudige plaatsing word dit vaak toegepast voor tijdelijke aanbiedingen of éénmalige evenementen.

Bijhorend bij de doek kan u bij ons terecht voor een ALU-frame. Dit is mogelijk in het zwart of ALU kleur.

InSignity is een jong en dynamisch familiebedrijf met meer dan twintig jaar ervaring. Als zaakvoerder/stichter heb ik deze passie doorgegeven aan mijn twee kinderen. Samen zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van hoogwaardig zelfklevend materiaal waarbij we continue op zoek gaan naar optimalisatie. Je kan bij ons terecht voor het wrappen van al jullie voertuigen. Wij wrappen wat u kan bedenken! Echter staan wij ook in voor andere reclamewerken, denk ook aan raamfolies en binnenhuisinterieurs. Ook verzorgen wij jullie textielbedrukkingen en  alle drukwerken.
Socials
Contact Us
Openingsuren:

Maandag – vrijdag:     8:00 – 12:00     13:00 – 18:00

Zaterdag:                      8:00 – 12:00     13:00 – 16:00

Zon- en feestdagen gesloten

InSignity© All Rights Reserved.