Sign & wrapstore Bree

Glasfolie

Glasfolie is een zeer dunne folie waarin metaal verwerkt is. Dit zorgt voor een hoge warmte- en UV-wering. De hoeveelheid metaal in de folie bepaald dan ook de warmte- en UV-wering.
Kenmerkend aan deze folie is dat deze spiegelt. Het spiegeleffect zorgt er dan voor dat de warmte- en UV-straling van de zon worden teruggekaatst. Hou er wel rekening mee dat wanneer het buiten donker is en binnen licht, dit spiegel-effect wegvalt.
Er zijn diverse glasfolies met verscheidene doeleinde. De meest voorkomende folies bij ons zijn zon- en warmtewerende folies. Hierbij maakt u de keuze uit de hoeveelheid metaal er in de folie zit (bepaalt hoe fel de folie spiegelt). Daarnaast zijn er ook tal van kleuren mogelijk zodat de folie mooi bij de gevel van jullie woning en/of bedrijfspand past.

Met behulp van deze folies kan u de temperatuur in de ruimte tot 80% verminderen bij een zomerse dag. Dit maakt de investering in een airconditioning overbodig.

Waarom kiezen voor glasfolies?

 • Niet alleen de warmte van het zonlicht verminderd, maar ook de vervelende schitteringen van het zonlicht kan tot 95% verminderd worden.
 • 99% van de schadelijke UV-stralen worden tegengehouden waardoor uw meubels en dergelijke beschermt worden tegen verkleuring.
 • Wanneer u de voorkeur heeft meer privacy kan u een glasfolie kiezen die de inkijk van buiten naar binnen belemmerd, maar waarbij je wel van binnen naar buiten kan kijken.
Wat dan in de winter?
 • Ook dan heeft u voordelen met deze glasfolie, het werkt namelijk ook isolerend, waardoor de warmte in de winter beter binnen blijft.
Conclusie
 • Een goede warmtewerende folie betaald zichzelf terug.

Voordelen van glasfolies

 1. 99% van de schadelijke UV-stralen worden tegengehouden.
 2. 95% van de vervelende schitteringen worden verminderd.
 3. 80% van de warmte wordt tegengehouden.
 4. Vermindering van de energierekening zowel in de zomer als in de winter.
 5. Milieuvriendelijk.
 6. Behoudt de lichtinval.
 7. Voordelig
 8. Onderhoudsvriendelijk.
 9. Oneindig veel kleuren.
 10. Voor ieder wat wils.

zandstraalfolie

Anders dan warmtewerende folie is dat zandstraalfolie je ramen een mat effect aanbieden.

Met zandstraalfolie kan men de ruimtes waar een volledige privacy en discretie gewenst is, garanderen dat er geen inkijk is. Zandstraalfolie biedt een hoge lichtdoorlaatbaarheid gecombineerd met een hoge zichtwering zonder verlies aan licht.

Niet enkel bedrijfskantoren, maar in de huiselijke sfeer is zandstraalfolie de geschikte oplossing. Toepassingen van zandstraalfolie kom je vaak tegen bij tandarts en/of dokterspraktijken.

Zandstraalfolie voorkomt niet enkel inkijk, maar heeft ook decoratieve doeleinde.  Met behulp van software kunnen er teksten en/of logo’s uitgesneden worden. Er kan ook gekozen worden voor een 3D-effect, zandstraalfolie aan de binnen zijde logo’s en teksten aan de buitenzijde.

Linnenfolie

Naast zandstraalfolie is er onlangs een nieuw product op de markt gebracht, namelijk Veilisch. Dit  is een zelfklevend, semitransparant linnen stof voor het afdekken van ramen. Terwijl het zonlicht en de inkijk in de kamer wordt verminderd biedt het privacy binnenshuis zonder het uitzicht naar buiten te blokkeren.

Veilisch is in verschillende kleuren mogelijk, namelijk wit, beige, zwart of geprint in een design/foto. Dit is een mooi alternatief voor glasgordijnen.

InSignity is een jong en dynamisch familiebedrijf met meer dan twintig jaar ervaring. Als zaakvoerder/stichter heb ik deze passie doorgegeven aan mijn twee kinderen. Samen zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van hoogwaardig zelfklevend materiaal waarbij we continue op zoek gaan naar optimalisatie. Je kan bij ons terecht voor het wrappen van al jullie voertuigen. Wij wrappen wat u kan bedenken! Echter staan wij ook in voor andere reclamewerken, denk ook aan raamfolies en binnenhuisinterieurs. Ook verzorgen wij jullie textielbedrukkingen en  alle drukwerken.
Socials
Contact Us
Openingsuren:

Maandag – vrijdag:     8:00 – 12:00     13:00 – 18:00

Zaterdag:                      8:00 – 12:00     13:00 – 16:00

Zon- en feestdagen gesloten

InSignity© All Rights Reserved.